Disclaimer     Privacy

Disclaimer     Privacy

Hive

Year: 2017
LOCATION: BANGALORE
Area: 10,000 sq. ft
Duration: 2 months

SECTOR:
Virtuous Retail Company

Scope of Work:
Design & Built

THE CLIENT

VR Bengaluru, popularly known as Black Box On Whitefield Road, is a shopping mall in India, situated in Whitefield, Bangalore. Its gross floor area is 600,000 square feet. In addition to the retail arcade, the compound hosts a hotel, a multiplex with the largest Gold Class in India along with an IMAX, commercial spaces and customizable collaborative working spaces for start-ups and entrepreneurs. The mall consists of The Hive, The Waverly and the SkyDeck.

Getting an opportunity to work for Hive for their collaborative office spaces in Bengaluru was a pleasure for us.

The project of 10,000 sq. ft. comprised of Design & Built works. An office of International Standards according to the necessities of the client was delivered within the given time span.

This work was done as per the standardized design & guidance of GeoDesigns team. The outcome is the result of our effective responses to the client’s requirements & perspectives and we are grateful to them.

We would again like to thank Hive for reposing their faith on us for a prestigious project like this.

Copyright © CHERRY HILL INTERIORS LTD. All Rights Reserved.

Back to Top